Mercadal- CCE Sant Lluis (3-1) Genoll al terra

23 septiembre 2019 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

El primer equip queia en la seva visita d’aquest dissabte en la seva visita as Mercadal (3-1). El conjunt de Pere Vadell s’imposava a un conjunt lluisser que arribava a posar-se 0-1, grĂ cies al gol de Zurbano (39’) desprĂ©s de la sortida d’un servei de cantonada.

Ja en la segona meitat, dos gols de Guiem Marti i un altre d’Elliot culminaven la remuntada mercadelenca.

La primera ocasiĂł de perill, una rematada d’Enrich a la sortida d’un cĂłrner va ser el primer susto per als de PĂ©rez (3’). Els blaus, ben ordenats, van cedir la pilota al seu rival per a buscar la velocitat a la contra de Peñato i Alex Pons.

Els de Vadell, anaven de mĂ©s a menys en el primer temps i els de PĂ©rez al revĂ©s. Amb el degoteig dels minuts els nostres prenien el comandament amb Moyano i Joan Pons agafant la maneta a la trobada. En tasques defensives seguien els lluĂŻssers cĂČmodes, amb un gran treball grupal que tancava totes les possibilitats als locals.

A la vora del descans, un servei de cantonada des de la dreta, era aprofitat per Zurbano per a avançar-se al seu defensor i posar als visitants per davant a les portes de l’intermedi (39’).

DesprĂ©s del pas per vestuaris, Guiem MartĂ­ i Llonga posaven en dificultats a Llorenç que fins al moment a penes havia hagut d’intervenir. El partit estava igualat en un camp on la calor es convertia en el protagonista per moments, pesant mĂ©s als nostres que es trobaven sense l’esfĂšric en aquest inici de segon acte.

En el 51’, Elliot posava l’empat i ficava als blanc-i-vermells en el partit. El gol va donar ales als locals que donaven la volta al lluminós amb el 2-1 de Guiem Martí en el 58’.

El guiĂł de partit canviava i els de VĂ­ctor PĂ©rez havien de buscar un altre full de ruta per a arrencar una cosa positiva de la seva visita a Sant MartĂ­. El tĂšcnic lluĂŻsser movia la seva banqueta per a donar aquest nou rumb perĂČ els minuts anaven caient i aixĂČ afavoria als locals. Amb el partit arribant al seu tram final  les forces dels nostres estaven al lĂ­mit i el va aprofitar Guiem MartĂ­ en el 89’ per a deixar els tres punts en el caseller dels seus.

En la primera meitat, el CCE Sant LluĂ­s va guanyar la partida al seu rival mentre que, en el segon perĂ­ode, els blanc-i-vermells aconseguien imposar-se i voltejar el marcador.