Sports de ca Nostra

El Trofeu Ciutat de Palma de Voleibol reuneix als tres equips balears de Superlliga Masculina a Son Moix

El saló de Plens de Cort ha acollit la presentació del torneig que es durà a terme divendres i dissabte

 

Carmen Palomino: “El Ciutat de Palma serà una gran oportunitat de conèixer les noves  incorporacions i gaudir del millor vòlei a Palma”

 

Marcos Dreyer: “Començam la temporada amb un compromís amb l’afició, amb un gran equip i molt de treball per davant

 

Palma, 17 de setembre de 2019.- Avui matí ha tingut lloc al saló de Plens de Cort la presentació del Trofeu Ciutat de Palma Katagi Blau de Voleibol, que disputaran els tres equips balears de Superlliga Masculina, Urbia Voley Palma, Conecta Balear C.V Manacor i Ushuaïa Ibiza Voley.

 

A l’acte han intervingut la regidora de Funció Pública, Maria del Carmen Palomino; el director general d’Esports de l’Ajuntament de Palma, Antoni Martín; el president de l’Urbia Voley Palma, Marcos Dreyer, i la presidenta de la Federació de Voleibol de les Illes Balears, Dolores Besné.

 

La pista del Palau Municipal d’Esports Son Moix acollirà els dies 20 i 21 aquest torneig triangular com a avantsala de la lliga regular que arrencarà la seva primera jornada el proper 12 d’octubre a Manacor.

 

L’Urbia Palma arriba a aquesta cita amb un equip fort i consolidat que incorpora cares noves com Borja Giménez, Anderson Chourio, Miquel Gallego, Gabriel del Carmen i  Abel Bernal. En aquest sentit, Palomino ha destacat que el Ciutat de Palma “serà una gran oportunitat de conèixer les noves incorporacions de la temporada i gaudir del millor vòlei a Palma”.

 

Besné ha assenyalat que aquesta temporada serà “molt especial” perquè s’apropa el 35 aniversari de la Federació i amb la implicació de tota la família del voleibol espera que “sigui l’any del vòlei balear”, ha dit

 

Dreyer ha agraït també el suport dels patrocinadors, dels col·laboradors, de l’IME i de la Federació “començam la temporada amb un compromís amb l’afició, amb un gran equip i molt de treball per davant”, ha destacat.

 

Per la seva banda, Martín ha animat als ciutadans a assistir “a aquesta festa del vòlei, que servirà per enfortir l’afició amb un torneig de màxim nivell”.

 

La presentació ha comptat amb la participació de la plantilla de jugadors, on també han assistit la  regidora del grup municipal del Partit Popular, Mercedes Celeste; la regidora del grup municipal Ciutadans, Joana Maria Capó, el CEO d’Urbia Service, Antonio Jaime Roig, i Alfonso Muñoz, en representació de Katagi Blau.

 

 

 

 

 

Los comentarios están cerrados.