Sports de ca Nostra

Manuel Bosch i Salvador Forners imparteixen un curs per a delegats a Menorca

El passat divendres va tenir lloc al Centre de Convencios de Es Mercadal un curs curs formatiu per a delegats d’equip i per a delegats de camp dels clubs de Menorca. Va ser impartit per Salvador Forners, àrtibre i formador del Comitè Arbitral de Balears i per Manolo Bosch, secretari general de la FFIB, on s’explicaren les funcions dels delegats en el transcurs dels partits, la normativa, amb exemples pràctics i roda de preguntes.

El curs va estar a disposició de totes les persones vinculades a l’organització del club, delegats, entrenadors, secretaris, vocals, presidents, jugadors, etc.. i va ser tot un èxit de participació. També es profunditzà en la figura del coordinador de grada, per tal de fomentar el fair play a les grades del futbol base i la targeta blanca, que premia bons comportaments al camp de les jugadores i els jugadors.
FFIB

Los comentarios están cerrados.