La FFIB i el Consell de Mallorca segueixen de la m脿 en la promoci贸 del futbol en edat escolar

14 septiembre 2019 | Por lorenzo | Categoria: FFIB

La Federaci贸 renova el seu conveni amb el Consell de Mallorca apostant pel futbol femen铆 i per les escoletes聽

S鈥檋an establert les bases d鈥檃cci贸 que permetin recolzar a les escoletes de futbol i facilitin l鈥檃cc茅s a col路lectius en risc d鈥檈xclusi贸, aix铆 com s鈥檋an debatut diferents propostes per a la promoci贸 del futbol femen铆

 

Avui demat铆 ha tengut lloc en la seu de la Federaci贸 de Futbol de les Illes Balears, una reuni贸 entre el president Miquel Bestard i el director esportiu, Pep Sans贸, amb el nou conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, i la directora insular d鈥橢sports, Marga Portells. L鈥檕bjectiu de la trobada era renovar l鈥檃cord de col路laboraci贸 que estableix les bases per a la promoci贸 del futbol infantil primerenc, i marca les l铆nies d鈥檃cci贸 per facilitar la pr脿ctica de futbol a col路lectius de risc d鈥檈xclusi贸 social i el foment del futbol femen铆.

A la reuni贸 s鈥檋a acordat la promoci贸 per part de la federaci贸 entre els 1.774 nins i nines de les escoletes de futbol de Mallorca de les jornades esportives que organitza el Consell, els 芦Jocs Esportius Escolars禄, amb l鈥檕bjectiu que els nins i nines puguin jugar entre ells, sense competir, amb un objectiu l煤dicoeducatiu.

Futbol femen铆

Aix铆 mateix, s鈥檋an posat les bases per a promoure el futbol femen铆 amb campanyes organitzades entre les dues institucions, amb diferents propostes que impulsen una major comunicaci贸 amb els clubs de futbol. Totes dues institucions treballen en aquest 脿mbit des de la passada temporada, amb l鈥檕bjectiu de fomentar l鈥檃ugment de la participaci贸 de les nines en l鈥檈sport no federat i federat.

Comentarios cerrados