Sports de ca Nostra

Jaume Vives entrenarà la selecció masculina sub14 de Fútbol

Jaume Vives és el nou seleccionador masculí sub14. El jove entrenador nacional UEFA PRO acumula una gran experiència al món del futbol.

El tècnic va començar com segon entrenador l’amy 1999 al CIDE. Després va arribar a la Penya Arrabal. L’any 2003 va estudiar a Vic CAFE i entrenar al Calldetenes i Vic-Remei.

Des del 2006 fins al 2008 va ser el segon entrenador del cadet B del F.C. Barcelona. La temporada 2009/10 va ser el preparador físic del Sallista que pujà a Divisió d’Honor. L’any 2010 s’incorporà al Reial Mallorca fins 2012. Aquell any va ser el segon entrenador de l’actual director esportiu de la FFIB i director nacional de l’Escola d’Entrenadors de la RFEF, Pep Sansó, que en aquell moment entrenà l’Atlètic Balears a Segona Divisió B.

Al 2014 estigué a La Unión i després tornà al Reial Mallorca. 2017/18 formà part del Petra a Tercera Divisió com segon entrenador. La temporada passada va formar part de la Metodloogia de la selecció sub16 masculina i sub15 femenina de la FFIB. Tant Pep Sansó com el president Miquel Bestard dipositen la seva confiança i li donen la benvinguda, conscients que farà un gran treball.

Los comentarios están cerrados.