Sports de ca Nostra

Tercera División ; Alcudia-Poblense (1-2) El Poblense guanya el duel del nord (Galeria de fotos)

Partido clasico de inicio de temporada con mucho publico en las gradas y mucha calor 

 

GALERIA DE FOTOS

Incidències:Molt bona entrada al municipal alcudienc, bona representació de la parròquia visitant a una tarda molt calorosa, es va guardar un minut de silenci per la mort de la filla de l’exseleccionador nacional Luis Enrique.


Bon partit el que vàrem veure ahir a Alcúdia, un locals molt renovats enfront un Poblense molt reforçat.

El partit va començar amb una insultant superioritat dels blaugranes que a l’igual que el passat cap de setmana varen estar molt desencertats de cara a la porteria, amb un Mateu Ferrer molt actiu i un Lucas Gilardoni duent la batuta del joc visitant posaven cercle a l’àrea local on ni Aitor Pons ni Dani Benítez trobaven el tres pals locals, per la seva part els local arribaven a la contra amb un Eros molt treballador i un incombustible Cesar però tampoc trobaven els pals visitants. A la mitja hora de partit Jaume es treia un bon tret que malgrat l’estirada del porter Mario i el pal acabava dins la porteria local, era el primer gol visitant que semblava que obria la llauna. Cinc minuts desprès arribava la jugada polèmica del capvespre, un tret d’en Mateu Ferrer prop de la línia de gol colpejava el braç del defensa Jaume Pol, el penalty semblava molt clar però no la expulsió del jugador local, ja que la distància entre ambdós jugadors no permetia rectificar la seva posició i és una de les excepcions per evitar la expulsió, Mateu Ferrer convertia en gol el penalty i així arribaven al descans.

La segona part semblava que seria un monòleg blaugrana amb dos gols de diferència i un home més al terreny de joc, Lucas repartia pilotes de totes formes i colors als seus davanters però aquests varen se incapaços de aconseguir un nou gol, per la seva part el locals amb una voluntat de ferro començaven a arribar a la porteria visitant, fruit d’això li era anul·lat un gol per un fora de joc per mil·límetres que va esperonar als locals que malgrat tenir un home manco ja al descompte i un home manco forçava un penalty que convertia Manresa i donava emoció al darrers dos minuts de partit.

Molt bé l’Alcúdia amb un equip amb el segell d’en Pep Barceló i un Poblense que “Aprieta però no ahoga” on malgrat la seva superioritat durant el dos partits d’aquesta temprada ha acabat quasi demanant l’hora.

Àrbitre: González González, Ivan
Assistents: Rendón Caeiro, Francisco i Alemany Romero, Javier

Li va venir gros el partit, la seva errada més grossa va ser la targeta vermella que va mostrar al jugador local Jaume Pol que la distància entre el davanter Mateu Ferrer i el defensa blanc i blau no donava temps a reaccionar al defensa i és una de les excepcions esmentades al nou reglament.

Gols

0 – 1Hernández Molina, JaimeMinut: 32
0 – 2Ferrer Cabrer, Mateo (penalty)Minut: 39
1 – 2Manresa Gelabert, Jaime (penalty)Minut: 92

MALLORCANORDFUTBOL.COM

 

 

Los comentarios están cerrados.