S’ ATHLETIC MONTUÏRI 2019-2020 SA PRESENTA DEVANT SA SEVA AFICIÓ

29 agosto 2019 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

Es passat dissabte,a ses festes de Sant Bartomeu a Montuïrin s’ Athletic Montuïri va presentar sa seva plantilla per sa temporada 2019-2020 encapsalada per es seu president Miquel Mayol.

            El conjunto rojiblanco está compuesto por,
           JUGADORS:Bernat Miralles,Toni Miralles,Biel Mayol,Rafel Mora,Tomeu Pocovi,Llorenç Piralles,Jaume Bauça,
Òscar Botella,Toni Mayol ,Miquel Florit,Dídac Farreras ,Baltasar Cerdà ,Miquel Ginard,Francesc Xavier Mesquida,,Josep Cerdà,Xisco Mas,Adrià Rodríguez,Miquel Mascaró ,Tarik Garouaui,Jaume Fullana ,Said Garouiai,Marc Solier,Toni Bergas,Toni Nicolau,Pere Garcies,Tomeu Garcies , Pere Servera , Miquel Bordoy , Francesc Aloy
           COS TÈCNIC:Pep Mas entrenador , Llorenç Miralles 2n entrenador,Tomeu Miralles entr porters ,Pep Cerdà massatgista,Jordi Farreras delegat,Pedro Febrer delegat,,Joan Verdera delegat,Llorenç Mayol delegat.
           DIRECTIVA:Miquel Mayol president,Miquel Tous vicepresident,Toni Miralles Secretari,Miquel Francesc Coll tresorer,Biel Arbona vocal,Pere Palou vocal,Daniel Ortiz vocal,Jaume Rigo vocal,Xisco Mas vocal,Joan Pocoví vocal
Josep Cerdà vocal,Toni Vidal vocal.
          AJUDANTS:Baltassar Cerdà,Toni Sánchez,Marc Barceló.
          Toni Moyà.
          Fotazas.

Comentarios cerrados