DOS CINQUENS LLOCS I UN QUART PER LES NOSTRES SELECCIONS SUB21 DE VOLEIBOL

27 agosto 2019 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Aquest cop no vam poder obtenir medalla, ens estàvem mal acostumant, però tot i així, gran campionat el realitzat per les nostres seleccions al nacional sub21.

Rosa Mesquida i Lluïsa de Miranda, competien de nou juntes, aquest cop representant a Balears en el sub21, a la semifinal no pogueren amb la parella madrilenya Carro-Moreno, que posteriorment es proclamà campiona del torneig. I al partit per la tercera posició perderen per un doble 16-21 enfront de la parella Canaria Falón-Perez. Per tant quarta posició per Mesquida-De Miranda a un estiu que tardaran en oblidar.

En el masculí presentàvem dues parelles, Gibanel- Roman i Barceló-Petrov. Les dues parelles caigueren als quarts de final per tant quinta posició per els nostres equips, Gibanel-Roman no van poder amb els andalusos Saucedo-Yuste, i Barceló-Petrov igual que Mesquida-De Miranda, tingueren la mala sort de topar-se amb la parella campiona del torneig, la canària Gallardo-Duque, una parella que només va perdre un set en tot el torneig i que juntament amb Gutiérrez-Gutiérrez disputaren una final 100% canària.

 

Així es dona per confluïda la temporada de Voley-platja 2019, una temporada plena d’èxits, a la que volem felicitar a jugadors, entrenadors, clubs… que fa possible que Balears sempre es trobi entre els millors del panorama nacional. L’any que ve mes i… millor?.

 

Comentarios cerrados