PB Els Tamarells, emotiu homenatge a Miquel Àngel Caldentey

26 agosto 2019 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
La dissetena edició del Torneig Interpenyes de Sant Agustí va venir precedida d’un sentit homenatge a Miquel Àngel Caldentey Bennàsarper part de les quatre penyes felanitxeres, la Penya Mallorquinista de Felanitx, la Peña Madridista Fusión Cafè, la Peña San Mamés de Felanitx i la nostra Penya Barcelonista Els Tamarells.

 
  En Miquel Àngel, conegut popularment com Morete, ens va deixar fa deu mesos. Ell fou impulsor de la nostra penya, així com un reconegut esportista, que cobrí totes les etapes de jugador, entrenador i president. Assistí nombrós públic, familiars, amics, i companys seus de l’etapa com a jugador.
 
  L’acte començà amb una fotografia del que fou l’equip juvenil del CE Felanitx, que fou campió de Lliga la temporada 1980-81 i de la que en formà part en Miquel Àngel, per a després fer-ne una conjunta de tots els companys que assistiren a l’acte, entre ells els qui foren campions de Lliga amb el Felanitx At. la temporada 1981-82.  Tot seguit hi hagué unes entregues d’un detalls a la família que recolliren el seu fill Miquel i la seva esposa Maria. Na Mariona, filla de Miquel Àngel i jugadora del FC Barcelona, no pogué assistir a l’acte.
 
 L’homenatge acabà amb uns instants de silenci en memòria de Miquel Àngel Caldentey i una foto de grup de tots els presents. Sense dubte va quedar palès que era una persona molt estimada i que serà recordada durant molt de temps.  
 
  La Junta Directiva
 
Fotografies: Fotoboc

Comentarios cerrados