PB Els Tamarells, aquest diumenge homenatge a Miquel Àngel Caldentey, pare de na Mariona

21 agosto 2019 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

Coincidint amb la 17è edició del Torneig Interpenyes Festes de Sant Agustí de Felanitx, diumenge a les 20 hores tindrà lloc en el camp de futbol Es Torrentó Mariona Caldentey Oliver l’homenatge a títol pòstum a Miquel Àngel Caldentey Bennàsar, que fou jugador, entrenador i president del CE Felanitx, així com també soci i impulsor de la nostra penya. En Miquel Àngel, pare de la jugadora del FC Barcelona Mariona Caldentey, ens va deixar el passat mes de novembre.

  El reconeixement el faran les quatre penyes participants: la Mallorquinista de Felanitx, la Madridista Fusion Cafè, la San Mamés de Felanitx i la nostra PB Els Tamarells.

  Tots els qui varen coincidir amb en Miquel Àngel com a jugador, com entrenador o com a president, a més de les seves amistats, ens encantaría poder comptar amb la seva presencia en un moment tan especial.

 La Junta Directiva

Comentarios cerrados