Nou equip femení al CE Constància

21 agosto 2019 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

Després d’alguns anys intentant tenir un equip femení a Inca, per fi s’ha fet realitat. Ha passat un estiu llarg on totes tenien ganes de futbol després de conèixer la notícia que es faria un equip femení al Constància. Però, per fi, es van poder vestir de curt i donar els primer tocs. L’encarregat de dirigir el projecte serà Sebas Oriol, la seva mà dreta serà Julián García i les funcions de delegada les durà a terme Mari Carmen Osés.

Els directius Alberto Moreno i Miguel Ángel Cortés van voler apropar-se al primer entrenament per donar ànims a les jugadores. Tots dos es van mostrar molt il·lusionats amb el projecte.

De fet, és tanta la il·lusió al club amb aquest nou projecte, que el lema d’aquesta temporada del CE Constància és #FEMConstància, fen referència al nou equip femení del club. L’equip femení tindrà la sort de debutar a la lliga autonòmica

 

GALERIA DE FOTOS

Comentarios cerrados