JUVENIL CCE SANT LLUIS

20 agosto 2019 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

| L’equip ha començat la pretemporada oficialment, quatre setmanes per davant per a treballar i arribar en les millors condicions al 14 de setembre.

La temporada del Juvenil ha donat el tret de sortida amb el primer entrenament del curs, realitzat ahir a matarda al Anexe del Municipal de Ses Canaletes. Els jugadors que pugen del planter lluisser, les noves incorporacions i el cos tècnic encapçalat per JA Moyano, Tito Roig i Cisco García han començat a treballar plegats per primera vegada.

Seguint la tradició dels darrers anys, l’equip disputarà el tradicional partit de festes de santlluïsset davant el CF Sp. de Mahón, el proper 28 d’Agost, previsiblement fora de Ses Canaletes que encara es troba amb obres.

Amb les vistes posades a l’inici de Copa, la segona setmana de setembre, es temps per ultimar la preparació física, fomentar la cohesió del grup i agafar rodatge amb la disputa d’alguns partits amistosos.

📸 Carla Serrano Segui

José María Vidal Gomila
CCE Sant Lluís

Comentarios cerrados