Segona B tendrà dorsals fixos i noms dels jugadors a la camiseta

12 agosto 2019 | Por lorenzo | Categoria: FFIB

La Tercera balear estrenarà dorsals fixos aquesta pròxima temporada 2019/20 que comença el pròxim cap de setmana del 24 i 25 d’agost.

La RFEF va aprovar la circular número 10 per Uniformitat sobra la numeració fixa i identificació nominal per a Segona B i Tercera. La categoria de bronze sí durà el noms dels jugadors a l’esquena, mentre que la Tercera Divisió únicament el dorsal fixo.

La FFIB ha decidit que per aquesta temporada 2019/20 serà voluntari, per tal de donar marge de temps als clubs a adaptar-se a una reivindicació històrica, molt destijada pels propis futbolistes. A partir de la temporada següent, la 2020/21, ja serà obligatori. La numeració tendrà una dimensió de 25 centímetres d’altura i anirà tant a la camiseta com al pantaló en la part davantera a la dreta amb 10 centímetres.

Els clubs de Segona B, és el cas de l’Atlètic Balears, Penya Deportiva i UD Ibiza, hauran d’informar a la RFEF amb la antelació mínima de 10 dies de l’inici de competició, la relació de futbolistes i els noms i dorsals triats. És a dir, tenen fins aquest dimecres per fer-ho.

Comentarios cerrados