GRAN TORNEIG DE VÒLEI PLATJA A ROMÀNTICA (Galeria de fotos)

9 agosto 2019 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

. Aquest cap de setmana el CV Manacor, ha organitzat el torneig especial del circuit platges de Manacor, amb la prova puntuable per al Campionat d’Espanya Sènior.

GALERIA DE FOTOS

Hi ha hagut gran participació manacorina però també ha participat molta altra gent d’altres indrets. Prop d’una quarentena de parelles apuntades a la prova especial de Cala Romàntica, ens han oferit un formidable cap de setmana de vòlei platja. En la categoria femenina la parella Merche- Izabella ha guanyat a la parella Mila- Laia Ballester, i la parella Petra Pont i Gisela Gual queden en tercera posició. En la categoria masculina la imbatuda parella veneçolana formada per Tovar-Rendon ha guanyat la final davant Miquel Gallego- Joan F. Cabrer, deixant així als manacorins amb la plata. Xesc Mesquida i Lluís Rabassa han quedat en tercera posició després de guanyar a Oliva-Fernández. Gràcies a tots els jugadors que han participat i la gent que s’ ha acostat a gaudir de bon vòlei a platja a Romàntica.

Biel Rubert para sportsdecanostra

Comentarios cerrados