CCE SANT LLUIS ; Adéu vacances, hola futbol

9 agosto 2019 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

Aquest passat dimecres es va produir el primer contacte entre la plantilla del primer equip 19/20 amb el cos tècnic i la junta directiva amb la vista posada en l’imminent inici de la pretemporada.

Un total de 17 components de la plantilla, van causar baixa alguns d’ells per motius laborals, el quadre tècnic, que conformen la dupla Víctor Pérez – José Luís Domínguez i José María Vidal, com a representant de la Junta Directiva, va donar visibilitat al nou projecte esportiu per a la pròxima temporada 2019/20.

En l’acte es van abordar detalls referits a la pretemporada, es va estructurar la planificació esportiva i les dates d’inici per a una organització del treball, sessions d’entrenaments, partits amistosos i inici de la competició de copa, així com la signatura de les respectives llicències federatives per a poder començar a posar càrrega de treball al grup a partir del pròxim dilluns 12.

Entre les noves incorporacions per a la pròxima campanya es trobaven Joan Pons Mora, Ronis Silva, Alejandro Fernandez, Adria Torres, Bruno Emendatori i Jordi Enseñat. També es trobava el nou segon entrenador de l’equip, José Luís Domínguez, que va ser presentat a la plantilla.

Una altra de les cares noves que el club presenta de cara a la pròxima temporada és Carla Serrano Seguí, que s’encarregarà a partir d’aquest nou curs de recollir les millors imatges dels actes i partits per a immortalitzar tot el que es visqui en el futbol lluisser.

Premsa CCE Sant lluis

Comentarios cerrados