La conselleria d’Afers Socials i Esports sanciona a dos espectadors que s’agrediren físicament en un camp de futbol

1 agosto 2019 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Base
Els fets varen passar a Santa Eulària des Riu després d’un partit de futbol de la categoria juvenil. L’import provisional de la sanció és de 300 euros
La conselleria d’Afers Socials i Esports ha sancionat per primera vegada a dos espectadors d’un partit de futbol per a una agressió física a les graderies del Camp de Futbol Municipal de Santa Eulària des Riu. Segons la denúncia instruïda per la Guàrdia Civil del municipi eivissenc, els fets varen passar dia 11 de maig després de la finalització d’un partit de futbol de la categoria juvenil. Segons les diligències policials els denunciats discutiren i es barallaren provocant-li un a l’altre lesions lleus.
SEGUIR LEYENDO

Comentarios cerrados