Escoleta de fútbol CE Esporles Temporada 2019/20

1 agosto 2019 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Base

El CE Esporles ha organitzat l’escoleta de futbol per a la iniciació de nins i nines a partir dels 4 anys per la temporada 2019/2020. Aquesta activitat es realitzarà al camp de futbol de Son Quint (Esporles), sota la direcció d’entrenadors del club, els dimarts i dijous de 16:30 a 17:30. Començarem dimarts 8 d’octubre de 2019.
La matrícula d’inscripció és de 60€ que s’ha de pagar al moment de la inscripció i inclou camiseta màniga curta d’entrenament, calçons curts d’entrenament, xandall (sudadera i calçons llargs), assegurança mèdica i obsequi final de temporada.
La quota mensual és de 40€/ mes. L’activitat es farà durant 8 mesos d’octubre a maig. Hi haurà la possibilitat depenent de la demanda, d’allargar al mes de juny l’activitat d’escoleta. Durant els periodes de vacances escolars no haurà escoleta, com igualment si coincideix el dia de l’escoleta amb algun dia festiu.
A l’hora de fer la inscripció, heu d’entregar el formulari emplenat i signat amb les dades dels vostres fills i les vostres.
Per fer la inscripció a l’escoleta, podeu venir a les oficines del club els dilluns, dimecres i divendres de 18 a 20h com igualment fer la consulta per telefon 608642431 o per e-mail: clubesportiuesporles@gmail.com
No espereu més temps. Apuntau-vos a l’escoleta!!

Comentarios cerrados