Raúl Marín fitxa pel CE Esporles

22 julio 2019 | Por lorenzo | Categoria:

 

El CE Esporles informa que ha arribat a un acord per incorporar a la primera plantilla de tercera divisió al jugador de 21 anys Raúl Marín Cabello, més conegut com Raúl procedent del CD Son Cladera de tercera divisió.

El jugador que ocupa les posicions d’interior, mitjapunta o pivot, que es dretà, es suma al projecte d’Isidro Marín per ajudar a l’equip a aconseguir la permanència una temporada més a tercera divisió.

Raúl que com deiem la temporada passada va militar al CD Son Cladera, abans ho va fer al At. Rafal i el futbol base ha estat al CD Son Cladera, Penya Arrabal i CD Ferriolense, a divisió d’honor.

Des del club estam molt contents de poder anunciar aquesta nova incorporació i li desitjam molta sort.

Aprofitam aquesta nota per recordar-vos que avui dilluns, començam la pretemporada a Son Quint. Tots els jugadors estan citats a les instal·lacions del CE Esporles a les 19:00 sota la direcció d’Isidro Marín i el seu cos tècnic.

A l’acte hi estaran present els directius i personal del club, per conèixer tota la plantilla i entrenadors del primer equip.

Aprofitam per desitjar molta sort a tots els jugadors nous que arriben al club com igualment els jugadors que estan provant per intentar quedar-se al primer equip de tercera divisió.

 

Premsa C.E.Esporles

Comentarios cerrados