L’IME es reuneix amb els clubs de futbol que juguen a instal•lacions municipals

18 julio 2019 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

L’Institut Municipal de l’Esport es compromet a posar en marxa un Pla de Renovació de les Instal·lacions

Francisco Ducrós: “El futbol base fa una feina social fonamental a les barriades, com a transmissor de valors entre els infants”

Palma, 18 de juliol de 2019.- El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Palma, Francisco Ducrós, i el director general de l’àrea, Antoni Martín, han mantingut avui una reunió amb representants dels clubs de futbol que utilitzen les instal·lacions de l’Institut Municipal de l’Esport (IME) per dur a terme la seva activitat esportiva.

Hi ha assistit representants dels Clubs Sporting Ciutat de Palma, Sta Catalina, Son Cladera, San Francisco, San Pedro, La Unión, Independiente de Camp Redó, Sant Jordi i Son Sardina.

En concret, els representants dels clubs de futbol han demanat revisar els convenis vigents per a l’ús de les instal·lacions municipals, una qüestió que l’IME s’ha compromès a analitzar. L’Institut Municipal de l’Esport també ha anunciat la posada en en marxa un Pla de Renovació de les Instal·lacions.

En aquesta primera presa de contacte, que s’ha dut a terme en un clima de cordialitat, s’ha acordat un calendari de reunions periòdiques per a abordar els temes que plantegen els clubs.

Per part de l’IME s’ha posat de relleu “l’important funció social que té el futbol base, que fa una feina fonamental a les barriades, com a transmissor de valors entre els infants”, com ha destacat el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Palma, Francisco Ducrós.

Comentarios cerrados