C.E. ESPORLES ; Luciano Becchio renova per la pròxima temporada

18 julio 2019 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

 

El CE Esporles informa que ha arribat a un acord amb l’experimentat davanter centre Luciano Becchio per jugar la pròxima temporada 2019/20 amb nosaltres.

El jugador més conegut com a Luciano, va arribar al desembre al CE Esporles i enguany amb el nou cos tècnic, ha decidit continuar amb el primer equip de tercera divisió.

El davanter esquerrà amb una extensa carrera esportiva ha estat al futbol base del Belgrano de Cordoba i al Boca Juniors de l’Argentina, i al futbol professional ha militat al RCD Mallorca “B”, Ciudad de Murcia, CF Terrassa, FC Barcelona “B”, UD Mérida, Leeds United, Norwich City, Belgrano de Cordoba, Rotherham, CD Atlético Baleares.

Des del club estam molt satisfets d’haver pogut convèncer al jugador per continuar a l’equip i ja que és un exemple d’entrega i compromís com sempre. També un gran exemple pels joves tant del primer equip com de tot el futbol base.

Enhorabona per la renovació!!

Comentarios cerrados