C.E. Esporles Temporada 19/20 ; Pretemporada del primer equip de 3a divisió

15 julio 2019 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

El CE Esporles vol informar a tots els seus socis i seguidors, que el primer equip de tercera divisió sota la direcció del nou entrenador Isidro Marín, i acompanyat per Joan Manera com a segon, Vicente Garcia com a preparador físic, Luis Garcia com a fisioterapeuta, i la resta de cos tècnic, format per delegats i utillers del club, iniciaran la pretemporada el pròxim dilluns 22 de juliol a les 19h.

Estan convocats un total de 34 jugadors, entre els jugadors que ja estan fitxats i altres que estan a prova per convèncer als tècnics de la seva vàlua a la categoria. Entre els jugadors citats estan els jugadors que han acabat del nostre juvenil.

L’equip té programats 7 partits amistosos repartits en les 5 setmanes que durarà la pretemporada. El primer partit amistós serà al camp de la Unión el proper dissabte 27 de juliol. Anirem informant dels dies i hores dels partits amistosos, tant a Esporles com a camp rival.

La temporada a tercera divisió, en principi té previst començar el cap de setmana del 24 i 25 d’agost, però cal esperar que la Federació de Futbol de les Illes Balears, tregui el calendari el proper dissabte 20 de juliol.

C.E. Esporles Premsa

Comentarios cerrados