Sortejats els Campionats Nacionals de Seleccions Autònomiques de Futbol Platja

11 julio 2019 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Sala

Les Illes Balears participaran en 4 modalitats a les seus de Cadis i Màlaga

Avui ha tengut lloc el sorteig del Campionat de Seleccions Autonòmiques de Futbol Platja a Las Rozas, Madrid, a la seu de la Real Federación Española de Fútbol. Balears participa a 4 modalitats i a dues seus diferents.La selecció de les Illes Balears masculina absoluta ha quedat enquadrada al grup B contra Melilla y Navarra. Es disputarà del 26 al 28 de juliol a Cadis.

També a aquesta mateix seu i en les mateixes dades, la selecció juvenil masculina, Balears ha quedat enquadrada en el grup B, amb Múrcia i Extremadura. A la categoria cadet masculi, les Illes jugaran al grup B contra Catalunya, Valencia i Melilla del 19 al 21 de juliol a Màlaga.

La selecció femenina que també jugara a Màlaga del 19 al 21 de juliol jugarà al grup A contra Melilla y Catalunya.

Al sorteig hi assistit el director nacional de l’Escola d’Entrenadors de la RFEF y director esportiu de la FFIB, Pep Sansó.

Comentarios cerrados