Nordic Walking a la Fresca 2019

6 julio 2019 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

L’Institut Municipal de l’Esport organitza una nova ediciĂł de Nordic Walking a la Fresca, que arrencarĂ  divendres 12 de juliol al parc de la Mar. El programa inclou quatre jornades d’iniciaciĂł al nordic walking, que es duran a terme durant els mesos de juliol i agost, a l’aire lliure i a prop de la mar. És una activitat completament gratuĂŻta i l’organitzaciĂł posa al servei de les persones interessades el prĂ©stec de bastons.

Un dels principals objectius del programa és acostar els ciutadans a una activitat saludable i incorporar aquesta activitat al seu dia a dia, per a millorar a curt termini la seva qualitat de vida i donar-los eines per a adquirir hàbits saludables mitjançant la fusió de conceptes de salut, cultura, aire lliure i estiu.

El nordic walking Ă©s una activitat molt apropiada per a tots els grups de poblaciĂł, fĂ cil d’aprendre i que aporta nombrosos beneficis per a la salut. Amb les tĂšcniques d’iniciaciĂł els participants fan la primera presa de contacte amb els bastons de manera senzilla, adaptant la intensitat de la marxa a la condiciĂł fĂ­sica de cada persona.

L’estiu Ă©s un excel·lent perĂ­ode per a aprofitar la costa i les platges de la ciutat; per aquest motiu les jornades es duran a terme als segĂŒents llocs de Palma:

· Divendres 12 de juliol a les 19.30 h, parc de la Mar – passeig MarĂ­tim. El punt de trobada serĂ  davant l’Oficina d’InformaciĂł TurĂ­stica del parc de la Mar.

· Divendres 26 de juliol a les 19.30 h, platja de la Ciutat Jardí – parc de Son Perera. El punt de trobada serĂ  davant el parc infantil de la platja de la Ciutat JardĂ­.

· Divendres 9 d’agost a les 19.30 h, el Carnatge – Can Pastilla. El punt de trobada serĂ  davant l’hospital de Sant Joan de DĂ©u.

· Divendres 23 d’agost a les 19.30 h, Can Pastilla – Platja de Palma. El punt de trobada serĂ  a Can Pastilla, devora el Club NĂ utic.

Per a mĂ©s informaciĂł i inscripcions dirigiu un correu electrĂČnic a nordicwalking@palma.es , o a l’inici de la activitat.

Posa’t en marxa!!!

Comentarios cerrados