El Collerense ja pensa en la Primera B (GALERIA DE FOTOS)

22 abril 2019 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

El Collerense no ha pogut acabar amb una victĂČria davant els seus. Ben prest, quinze minuts desprĂ©s de l’inici, ja s’han avançat el Seagull. Cora comet un penal que la capitana Alba Gordo s’encarrega de transformar. I ja a les acaballes de la primera part, contraatac perfecte culminat per Nuria Garrote per ampliar distĂ ncies.

I ja a la segona part, Mar Torras deixava sentenciat el partit amb aquesta rematada a una treta de cantonada. Amb el 0-3 acaba el partit i la temporada. Moment per fer balanç i enllestir el prĂČxim curs a Primera DivisiĂł B.

L’equip per a la categoria de plata tendrĂ  dues grans incĂČgnites. La primera, la continuĂŻtat de la capitana Pili Espadas que, de moment, sembla optimista

I l’altre dubte Ă©s si el Collerense podrĂ  continuar gaudint de grans aturades com aquesta de Cata Coll
Segur que els equips capdavanters de la lliga espanyola tempten la portera internacional