II Trofeu Palmadona de Handbol FemenĂ­

14 abril 2019 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

El II Trofeu Palmadona d’Handbol FemenĂ­, organitzat per l’Institut Municipal de l’Esport i la FederaciĂł Balear d’Handbol, va congregar ahir al Poliesportiu Municipal Rudy FernĂĄndez a 206 jugadores de dotze clubs, d’entre ells un equip eivissenc i un holandĂšs.

 

Enguany les esportistes han pogut compartir pista amb l’entrenadora de la SelecciĂł Nacional Junior Femenina, VerĂłnica Cuadrado, medalla de bronze als Jocs OlĂ­mpics de Londres 2012 i al Campionat Mundial FemenĂ­ d’Handbol de 2011.

 

La competiciĂł va començar a les 9 hores i es va dur a terme al llarg de tota la jornada fins a les 19 hores. En finalitzar, la tinenta de batle d’EducaciĂł i Esports, Susanna Moll, i el president de la FederaciĂł Balear d’Handbol, RaĂșl Fullana varen fer entrega dels Trofeus a les guanyadores i medalles a les participants.

 

Han participat al Torneig els clubs mallorquins de Santa Maria, Avebal, PolitĂšcnic, Son Oliva, Son PisĂ , Inca, Son Rapinya, Secar de la Real i MarratxĂ­; a mĂ©s de l’equip HC Eivissa i HV Rossum d’Holanda.

Totes les esportistes han rebut una medalla per a la seva participaciĂł i han pogut gaudir dels tallers oberts de manualitats que ha impartit la DirecciĂł Insular d’Esports a la instal·laciĂł.

Aquest esdeveniment ha comptat amb el patrocini de THB Hotels, Coca Cola i Malla.

Comentarios cerrados