II Col.loqui Esport Empresa i Vida Ciutat d’Inca

21 marzo 2019 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

El CE ConstĂ ncia i l’Ajuntament d’Inca tornen a organitzar el “II Col‱loqui ESPORT, EMPRESA I VIDA” que tindrĂ  lloc el divendres 5 d’abril a les 19:00 al Museu del Calçat i la IndĂșstria; cinc ponents de luxe ens faran passar un capvespre molt enriquidor amb les seves ponĂšncies relacionades amb el tĂ­tol del esdeveniment: xerrades curtes, de no mĂ©s de 12 minuts, perĂČ molt intenses i interesants. Tot coordinat pel departament de psicologia esportiva del CE ConstĂ ncia i el gabinet de psicologia “Aprens”;  i grĂ cies al suport de l’Ajuntament d’Inca.

 

En primer lloc, una de les millors esportistes de les Illes Balears, exfutbolista professional, on va jugar a la màxima categoria espanyola, la primera divisió femenina, actualment es corredora de muntanya i no deixa una cursa sense guanyar o quedar entre les millors, part del cos tùcnic de l’equip Juvenil Nacional del CE Constància, sempre vinculada al món de l’esport i amb un somriure que la caracteritza. Na Bel Calero ens parlarà sobre les barreres a les quals ha hagut de fer front per arribar a l’ùlit de l’esport.

 

El segon ponent arriba de Sant Llorenç d’es Cardassar; Toni Lluis Servera ha passat per alguns dels Clubs mĂ©s representatius del futbol a nivell europeu, com Ă©s l’AtlĂštic de Madrid i tambĂ© a nivell mundial, com Ă©s el Beijing a Xina, tindrem l’oportunitat de que ens conti les vivĂšncies a la Xina i com ha superat les dificultats a l’hora d’adaptar-se a treballar tan enfora de casa.

 

Com a tercer ponent, hem pensat en el que fou l’impulsor del primer “Col‱loqui Esport, empresa i vida” fa dos anys, ell Ă©s en Raimundo de las Heras i des de aquell moment ha passat per les files de l’AtlĂštic Balears de segona divisiĂł B, i tambĂ© per la “Masia 360”, on ha treballat amb equips de categories base de l’equip de Handball del FC Barcelona. GrĂ cies a la seva presencia podrem escoltar l’experiĂšncia d’una persona que podrĂ­em dir que ha tingut Ăšxit per tot allĂ  on ha anat.

 

El quart participant podria arribar a la conferĂšncia de moltes maneres, nadant, amb bici o corrent, totes aquestes sĂłn les disciplines que marca l’esport que practica, Ă©s una persona caracteritzada per els seus valors, ja que, tots els que desprĂšn sĂłn font d’aprenentatge per qui l’escolta, grĂ cies a que ha reservat el dia 5 d’abril serem uns dels primers afortunats en escoltar a Àlex Sanchez Palomero en el seu projecte “ROAD TO TOKIO”, camĂ­ a les Olimipiades ParalĂ­mpiques del 2020.

 

Finalment un emprenedor arribat de Sa Pobla, Pep Toni RomĂĄn ha creat l’empresa “MENT”, relacionada amb la Psicologia de l’esport, presenta dita disciplina amb una gran creativitat i persistĂšncia, per aixĂČ creiem que Ă©s important que ens conti com ha estat aquest projecte, d’on neix i quina finalitat tĂ©, segur que escoltar-lo ens aportarĂ  moltes coses de cara al nostre futur.

Comentarios cerrados