Sineu Atlètic Molí d’en Pau 5-7 Alcúdia Futsal (18ª jornada 3ª Divisió FS)

22 febrero 2019 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Sala
Roda de premsa de Fernando Alarcón, entrenador del Sineu Atlètic Molí d’en Pau
“Hem tornat a perdre un partit més, un partit que tendriem que haver guanyat. Es problema és que hem entrat en sa dinàmica de no guanyar i sa porteria es fa molt però que molt petita, arrivam moltes vegades però no les finalitzam en gol. Alcúdia també ha fet es seu partit, es seu porter ha fet molt bon partit, ha aturat bastantes pilotes i noltros ens costa molt materialitzar ses jugades. Costarà sortir d’aquesta dinàmica i tot passa per guanyar dos partits, però no sé quan les guanyarem. Es vestuari està tocat perque és un partit que en la 1ª volta es va guanyar i comptavem amb aquests 3 punts per a començar a sumar. No esperava aquest principi de 2019 tan dolent, sabiem que teniem partits difícils, però també sabiem que teniem partits que teniem que guanyar”

Sineu Atlètic Molí d’en Pau

Comentarios cerrados