El Teatre de Santanyí se quedà petit a la presentació del Torneig de Pasqua Cala d’Or 2019

10 febrero 2019 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Base
Diumenge dia 10 de febrer va tenir lloc la presentació del II torneig de Pasqua Cala d’Or 2019, que organitza l’ajuntament de Santanyí, i  en el que participaran 28 equips entre benjamins i prebenjamins. Més de 200 persones abarrotaren el teatre principal de Santanyí a on se projectaren vídeos d’alguns personatges que animaren a participar al torneig; un vídeo a on se mostrà com és Cala d’Or. Els consells de Axel Torres, Benjamín Zarandona, Joan Capdevila, el psicòleg esportiu Óliver Martínez i Vicente Del Bosque. L’epicentre de l’acte fou quan entrà a l`escenari la campiona del mon Cata Coll, que va atrevesar un “pasillo format pe l’equip femení del CE Santanyí i la portera del At Balears, na Natalia Martínez, natural de Calonge. La portera del Collerense fou l’encarregada de treure les bolles al sorteig. La campiona fou sorpresa amb un vídeo de Patri Guijarro que contà una anècdota del mundial sub 20, abans Brandon disculpà la seva absència. Finalment s’anuncià que abans de la final de prebenjamins se retrà un homenatge a Juan Seminario ex-entrenador del CD Cala d’Or.

En quan als parlaments Luis Miguel González, president del Cala d’Or, Toni Megías, coordinador i Marcelo, un dels ideòlegs parlaren juntament amb Maria Pons,en representació del batle de Santanyí i tancà l’acte el president de la FFIB Miquel Bestard. El vicepresident del CD Cala d’Or Damaso Almodovar entregà una camiseta amb el dorsal número 1 a Cata Coll i Maria Pons una peça de pedra de Santanyí.
Entre el públic fou present el seleccionador d’Argentina Lionel Scaloni, Pau Albertí o Joan Tauler, entre altres que no se volgueren perdre l’acte.
Maties Adrover
Fotos Rafa Garrones

Comentarios cerrados