Sports de ca Nostra

Distincions a les millors targetes blanques de la temporada 2017/18. de la FFIB

 

El Congrés  de la FFIB es clausurarà dissabte a les 14:00 hores amb l’entrega de diferents distincions a les millors targetes blanques de la temporada 2017/18. Recordem que la FFIB va crear la temporada passada la targeta blanca que els àrbitres tragueren a

jugadors, aficions, delegats, entrenadors, etc… que demostressin fair play i un bon comportament. En total, entre futbol base i futbol sala els col·legiats mostraren la targeta blanca en més de 160 ocasions i ara la FFIB ha fet un revista els motius de cada una d’elles i distingirà les accions que han de sevir d’exemple per a tothom, per categories, de prebenjamí a cadet i amb representació de tot el futbol balear. Jugadors que aturaren una jugada a punt de marcar en veure el porter rival en terra, que reconegueren i corregiren a l’àrbitre que una acció era culpa seva, penals xutats fora voluntàriament en no ser justos, entrenadors que decidiren jugar amb manco jugadors perquè el rival no completava l’onze inicial són alguns exemples admirables.

Els responsables que reberen una targeta blanca la temporada passada i que ara seran premiats per la FFIB són:

* Prebenjamí: Marcos Wertheimer

* Benjamí: Jaume Català

* Alevins: Club Viva Sport.

* Infantil: Roberto Conejero.

* Eivissa-Formentera: Carlos Vall

* Menorca: Pol Diego Riera

* Entrenador: Amando Gómez

* Delegat: Antonio Font Roca

* Àrbitra: Noelia Muñoz.

Los comentarios están cerrados.