Sports de ca Nostra

Camp de futbol platja al campus universitari a la UIB

El president de la Comissió de Futbol Platja, Fèlix Peralta, visita el lloc

El futbol platja cada vegada té més seguidors i és per això que la FFIB, a través de la Comissió de Futbol Platja, presidida per Fèlix Peralta, promouen la ampliació d’espais on practicar aquesta modalitat.

La Federació de Futbol de les Illes Balears (FFIB) i la Universitat de les Illes Balears (UIB) sumen esforços per impulsar el futbol platja. Avui dematí, el president de la Comissió de Futbol Platja, Fèlix Peralta, el secretari de la Fundació i Joan Luis Solano han visitat el campus universitari per conèixer in situ, el lloc exacte on la UIB habilitarà un camp de futbol platja. Antoni Aguiló, vicerector de Campus, Cooperació i Universitat Saludable, i el Dr. Juan Frau, vicerector de Docència, han mostrat a la FFIB la zona on la nova instal·lació serà una realitat. La FFIB se congratula que la Universitat sigui receptiva a l’hora de fomentar la creació d’un espai específic per al futbol platja, amb la delimitació d’un camp per fer aquesta modalitat en els pròxims mesos. La nova instal·lació serà exterior i estarà molt a prop del camp de futbol del campus universitari de la UIB.

FFIB

Los comentarios están cerrados.