Sports de ca Nostra

Joves d’Inca 1-4 Sineu Atlètic Talleres Miquel (10ª jornada Regional Mallorca FS)

Joan Guardiola, entrenador-jugador del Sineu Atlètic Talleres Miquel

“Ha estat un partit molt travat, es Joves d’Inca ha sortit a presionar, s’ha adelantat prest en es marcador, nos ha costat empatar, moltes faltes, dos o tres dobles-penals cada un, però jo crec que al final hem duit es pes des partit noltros, ses oportunitats han arrivat i les hem fetes. Ha costat, però hem guanyat. Malgrat es 0-1 de sa 1ª part, sabia que ho podiem treure perque haviem tengut ocasions i les haviem fallades, hem sortit a mossegar, hem duit sort que em fet es gol just començar es segon temps i ha ajudat, però jo crec qeu s’equip ho hagués tret. Jo crec que més o manco anam bé, la setmana que ve tenim un partit dins ca nostra que podem puntuar i a seguir així”

Sineu Atlètic Molí d’en Pau

Los comentarios están cerrados.