Sports de ca Nostra

Fútbol Sala ; Victòria del Talleres Miquel i derrota del Molí d’en Pau

Cara i creu per a es dos equips del Sineu Atlètic. Mentres es Molí d’en Pau queia 7-2 a Muro, es Talleres Miquel guanayava 6-5 a es Plasol.
Fernando Alarcón (Sineu Atlètic Molí d’en Pau):
“Em quedo amb s’intensitat i es joc que hem fet. Hem fet un bon partit després de fer-ho fatal a Sant Joan. Sabiem a on veniem, era complicat guanyar a Muro, però en quant a joc no ens han dominat d’una forma molt clara. Ens hem posat per davant dos pics i ens han empatat es dos pics de penalti. Pot ésser que ses faltes siguin faltes, pero també és veritat que en sa 1ª part es àrbitres es podrien haver estalviat alguna. Som conscients de que som i sabem que sa nostra lliga està entre es quint i s’octau. Es pròxim partit contra es Mercadal ho tenim que guanyar sí o sí, no hi ha marge d’error. Juguem a casa contra un equip de sa nostra lliga, guanyarem 4-6 a Menorca i esper tornar a guanyar perque són 3 punts molt importants”.
Joan Guardiola (Sineu Atlètic Talleres Miquel)
“Va ésser un partit molt disputat en tot moment, es pic que ens vàrem anar més en es marcador va ésser de dos goles i tot d’una ens varen collir. Es va decidir per dos detalls: ens empaten de cinc a falta d’un minut i mig i a continuació feim una jugada d’estratègia i marcam. Qualsevol equip es podria haver duit sa victòria”.
Sineu Atlètic Molí d’en Pau

Foto: Un grup d’aficionats sineuers a Muro

Los comentarios están cerrados.