Sports de ca Nostra

Les seleccions de Mallorca sub12 masculina i sub15 i sub17 femenina es posen a punt

Les al·lotes entrenen a Campanet mentre que els futbolistes dirgits per Toni Barea guanyen al San Cayetano en partit amistós

Les seleccions sub15 i sub17 femenines entrenaren ahir vespre a Campanet. La sub17 està entrenada pel tècnic Dani Ros, mentre que el combinat balear sub15 té en Mario Cabanes el seleccionador. La concentració d’ahir serví per ampliar conceptes tàctics i anar creixent com a grup, per tal d’arribar en momento quan toqui competir. Tots dos entrenadors quedaren satisfets pel rendiment i implicació de les futbolistes. També ahir es concentrà la selección sub12 masculina, en aquest cas per disputar un partit amistós contra l’equip infantil del San Cayetano. Els futbolistes dirigits per Toni Barea guanyaren 2-6. La semana que ve està prevista una altra convocatòria on l’objectiu de Barea es convocar-ne uns altres 15 futbolistes per anar provant i introduint més jugadors en la dinámica de la selecció.

FFIB

 

Los comentarios están cerrados.