Sports de ca Nostra

II Congrés de Futbol Base 1 i 2 de febrer

La Federació de Futbol de les Illes Balears ja ha decidit quan se celebrarà la II edició del Congrés del Futbol Base. La primera edició se va celebrar al juny de 2017 i serví per fer un Codi Ètic. Ara és el moment de reforçar aquesta feina impulsant un segon encontre on la gran novetat serà proposar als clubs que organitzin una mena d’APA per tal que pares i mares estiguin en contacte amb els delegats i es pugui controlar i cridar l’atenció si qualque progenitor no es comporta adequadament a la grada. El compromís de la FFIB per eradicar la violència del futbol és màxim.

La FFIB de les Illes Balears va dur ahir a terme una segona reunió (després de la que se va organitzar la setmana passada) per concretar quan se celebrarà la II edició del Congrés del Futbol Base. Seran els dies 1 i 2 de febrer. Per tant, el compte enrere ja ha començat. La reunió va servir per tancar el termini i organitzar la feina d’un congrés que està gairebé enllestit. En la reunió d’ahir participaren el vicepresident segon, Manuel López Lacal, el director esportiu, Pep Sansó, així com els responsables de les comissions de futbol base i futbol femení, respectivament, Jaume Sastre i Maria Jesús Tamurejo. En aquesta ocasió també s’incorporaren Germán Rodríguez, assessor jurídic de la Federació i Rafel Roig. El Congrés destacarà per damunt de tot per la proposta que la FFIB farà als clubs perquè organitzin una mena d’APA, com es fa a les escoles, per tal que els pares i les mares estiguin en contacte amb els delegats. D’aquesta manera, cada club tendria la seva APA, com a grup de contacte on els pares i les mares podrien debatre, comunicar-se i promulgar la no violència en l’esport. En el seu dia a dia, aquests grups de pares i mares podrien controlar i redreçar el rumb en cas que qualque progenitor no estigués mostrant un comportament adequat a la graderia.

Codi Ètic

L’objectiu de les ponències del II Congrés del Futbol Base serà reforçar els valors del fair play, la igualtat, el joc net i la feina en equip. Recordem que la I edició del Congrés de Futbol Base va tenir lloc al juny de l’any 2017 on es va crear i presentar un Codi Ètic. L’objectiu va ser comprometre els clubs i els pares dels jugadors i per això es varen fer dues jornades de feina on participaren representants implicats en el futbol en edat escolar: clubs, pares i mares, directius, entrenadors, àrbitres, tècnics i federats.

 

FFIB

Los comentarios están cerrados.