II Congrés de Futbol Base 1 i 2 de febrer

16 enero 2019 | Por lorenzo | Categoria: FFIB

La FederaciĂł de Futbol de les Illes Balears ja ha decidit quan se celebrarĂ  la II ediciĂł del CongrĂ©s del Futbol Base. La primera ediciĂł se va celebrar al juny de 2017 i servĂ­ per fer un Codi Ètic. Ara Ă©s el moment de reforçar aquesta feina impulsant un segon encontre on la gran novetat serĂ  proposar als clubs que organitzin una mena d’APA per tal que pares i mares estiguin en contacte amb els delegats i es pugui controlar i cridar l’atenciĂł si qualque progenitor no es comporta adequadament a la grada. El compromĂ­s de la FFIB per eradicar la violĂšncia del futbol Ă©s mĂ xim.

La FFIB de les Illes Balears va dur ahir a terme una segona reuniĂł (desprĂ©s de la que se va organitzar la setmana passada) per concretar quan se celebrarĂ  la II ediciĂł del CongrĂ©s del Futbol Base. Seran els dies 1 i 2 de febrer. Per tant, el compte enrere ja ha començat. La reuniĂł va servir per tancar el termini i organitzar la feina d’un congrĂ©s que estĂ  gairebĂ© enllestit. En la reuniĂł d’ahir participaren el vicepresident segon, Manuel LĂłpez Lacal, el director esportiu, Pep SansĂł, aixĂ­ com els responsables de les comissions de futbol base i futbol femenĂ­, respectivament, Jaume Sastre i Maria JesĂșs Tamurejo. En aquesta ocasiĂł tambĂ© s’incorporaren GermĂĄn RodrĂ­guez, assessor jurĂ­dic de la FederaciĂł i Rafel Roig. El CongrĂ©s destacarĂ  per damunt de tot per la proposta que la FFIB farĂ  als clubs perquĂš organitzin una mena d’APA, com es fa a les escoles, per tal que els pares i les mares estiguin en contacte amb els delegats. D’aquesta manera, cada club tendria la seva APA, com a grup de contacte on els pares i les mares podrien debatre, comunicar-se i promulgar la no violĂšncia en l’esport. En el seu dia a dia, aquests grups de pares i mares podrien controlar i redreçar el rumb en cas que qualque progenitor no estiguĂ©s mostrant un comportament adequat a la graderia.

Codi Ètic

L’objectiu de les ponĂšncies del II CongrĂ©s del Futbol Base serĂ  reforçar els valors del fair play, la igualtat, el joc net i la feina en equip. Recordem que la I ediciĂł del CongrĂ©s de Futbol Base va tenir lloc al juny de l’any 2017 on es va crear i presentar un Codi Ètic. L’objectiu va ser comprometre els clubs i els pares dels jugadors i per aixĂČ es varen fer dues jornades de feina on participaren representants implicats en el futbol en edat escolar: clubs, pares i mares, directius, entrenadors, Ă rbitres, tĂšcnics i federats.

 

FFIB

Comentarios cerrados