DARRERES SETMANES DE RECOLLIDA DE FIRMES CAMP DE FUTBOL ES TORRENTÓ MARIONA CALDENTEY OLIVER

14 enero 2019 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

Aquest mes acaba el termini per signar el vostre suport a la iniciativa de que el camp de futbol Es Torrentó afegeixi el nom de la jugadora internacional Mariona Caldentey Oliver. 

   Vos adjuntam full de recollida de firmes, en tenir-ho signat, ho escanejau i ens ho podeu enviar a l’adreça pbelstamarells@gmail.com 

   Si formau part d’una entitat i creieu que aquesta pot donar suport a la iniciativa, vos adjuntam un full d’adhesió d’entitats, ho heu de enviar signat i segellat pel president o presidenta de l’entitat a l’adreça pbelstamarells@gmail.com

Aquests són els principals arguments en els fonamentam la nostra iniciativa per demanar que s’afegeixi el nom de Mariona Caldentey Oliver al camp de futbol Es Torrentó.

* Esportista felanitxera d’èlit

* Competeix amb el seu club, el FC Barcelona, al màxim nivell nacional i internacional (Lliga, Copa, Copa d’Europa)

* Guanyadora amb el seu club de la Lliga, la Copa de la Reina en tres ocasions, i la Copa Catalunya.

* Un gol seu fou el decisiu i el que va donar el títol de la Copa de la Reina 2018 al FC Barcelona.

Internacional amb la selecció espanyola en totes les categories (sub-17, sub-19 i absoluta)

* Participant en la fase classificatòria pel Mundial de futbol, que es jugarà a França en el 2019. Convocada per tots els partits de preparació del Mundial.

* Guanyadora amb la selecció espanyola de la Copa del Algarve en el 2017.

* Un gol seu fou escollit el millor del Mundial sub-20 en el 2016

* Primera felanitxera (i felanitxer) internacional en un esport col·lectiu.

* Seria la primera vegada que es dóna nom d’una dona a un recinte públic esportiu, després del PoliesportiuGuillem Timoner o del Pavelló Toni Peña.

* En altres recintes públics també han predominat els noms masculins, cas del Col.legi Joan Capó, a Biblioteca Nadal Batle, l’Escola de Música Pare Aulí, o la Sala Miquel Barceló.

* No consta tampoc cap via pública ni carrer dins el terme de Felanitx que dugui el nom d’altra dona felanitxera

* Gràcies a l’auge del futbol femení, ara retransmès per televisió la gran majoria de partits, pràcticament se poden seguir tots els que juga na Mariona, i no es deixa d’escoltar: “Mariona Caldentey, la jugadora de Felanitx”. El nom del poble que l’ha vista néixer i créixer se pot escoltar bastants vegades en cada transmissió. Felanitx és protagonista i notícia, també gràcies a Mariona Caldentey.

* Se considera que ara que aquesta esportista femenina destaca tant nacional com internacionalment mereix aquest reconeixement per part d’un poble que és sensible amb la visibilitat de la dona. 

 

Recordau els punts de recollida de suports:

– A Felanitx: Bar Es Torrentó, Bar Poliesportiu Guillem Timoner, Botiga Ca Na Conxa, Pastisseria Cas Francès, Autoescola S’Algar, Llar de la Tercera Edat de Felanitx, Bar Gomila, Tenda De Cap a Peus, Fotografia Jaume Monserrat, Parc Cafè, Receptor mixt Es Passeig, Supermercat Can Ribot, Llibreria Ramon Llull , Cafè Can Moix, Forn La Soledat, Papereria Cóndor i seu de la PB Els Tamarells (carrer Horts, 50), dilluns, dimecres i divendres de 19 a 20h.30′.
– A Cas Concos: Forn Marga’s, Supermercat Can Ferrer
– A S’Horta: Bar de la Llar de la Tercera Edat, Supermercat Can Company
– A PortocolomSpar Can Alzanilles, Cafeteria Idò, Perruqueria Cati Puig, Peixeteria Ca N’Angela, Restaurant Club Nàutic, Blauet, Perruqueria Emma Estilistes, Bici Llevant i Autoescola S’Algar.

  Creiem que na Mariona mereix ser la primera dona felanitxera en tenir aquesta distinció en un recinte públic, esportiu i històric com és el camp de futbol Es Torrentó. Amb el teu suport, ho aconseguirem.

 La Junta Directiva

Comentarios cerrados