Germans Escalas acollir脿 la Copa Princesa 2019 aquest cap de setmana

11 enero 2019 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Avui s鈥檋a presentat al Sal贸 de Plens de l鈥橝juntament de Palma la Copa Princesa de Voleibol Femen铆, que tindr脿 lloc aquest cap de setmana al Poliesportiu Municipal Germans Escalas, amb entrada gratu茂ta. Un esdeveniment que s鈥檃dscriu al programa Palmadona de l鈥橧nstitut Municipal de l鈥橢sport de l鈥橝juntament de Palma.

 

 

A l鈥檃cte han intervingut la consellera de Cultura, Patrimoni i Esports, Fanny Tur; la tinenta de batle d鈥橢ducaci贸 i Esports, Susanna Moll; la presidenta de la Federaci贸 de Voleibol de les Illes Balears, Dolores Besn茅, i l鈥檈ntrenadora del CV JS Hotels CIDE, Cati Pol.

A la seva intervenci贸 Moll ha animat a l鈥檃fici贸 a assistir a 鈥渁quest encontre que 茅s un impuls per a l鈥檈sport femen铆鈥, ha destacat tamb茅 el treball i la solidesa del JS Hotel CIDE perqu猫 鈥溍﹕ un exemple de lluita鈥

Palma acollir脿 la dotzena edici贸 d鈥檃quest torneig nacional, que convoca als tres millors equips de Superlliga Femenina 2, m茅s l鈥檈quip organitzador. L鈥檈quip local, el JS Hotels CIDE, obrir脿 la competici贸 dissabte a les 17 h, davant l’Extremadura Arroyo, i a les 19 h ser脿 el torn de Kiele Socuellamos i Autos Cancela Zalaeta. La gran final ser脿 el diumenge 13 a les 11h al mateix pavell贸.

L鈥檃ny 2017 les jugadores del JS Hotels Ciutat CIDE varen demostrar la seva for莽a i el bon joc a Gij贸n, on varen aconseguir el primer triomf per a Balears de La Copa Princesa. Una vict貌ria per 1-3 de sobre Arona Tenerife Sud al Pavell贸 Braulio Garc铆a, on es va disputar el torneig del KO. L’aportaci贸 de Lucrecia Dei Cas, elegida MVP del torneig, i Lauren Dickson va ser decisiva perqu猫 el trofeu prengu茅s rumb a Palma.

Aix铆, el JS Ciutat CIDE tindr脿 l鈥檕portunitat de revalidar el t铆tol i ser el primer equip nacional en guanyar la Copa Princesa dues vegades. En aquest sentit, la consellera, Fanny Tur, ha destacat que 鈥渆ns agradaria que l鈥櫭簄ic club que t茅 aquest t铆tol nacional pugui tornar a tenir la Copa i ser un referent estatal鈥.

Les jugadores i l鈥檈quip t猫cnic de les comunitats de Castella La Manxa, A Coru帽a i Extremadura es despla莽aran a Palma, per a disputar el cap de setmana aquest torneig que posa de nou el v貌lei femen铆 al capdavant de la competici贸.

A la presentaci贸 tamb茅 han assistit la directora insular d鈥橢sports del Consell de Mallorca, Margalida Portells; el director general d鈥橢sports de l鈥橝juntament de Palma, Sergio Rodr铆guez; la regidora del grup municipal del partit popular, Lourdes Dur谩n; la regidora del grup municipal Ciutadans, Patricia Conrado; el president del CV Ciutat CIDE, Toni Figuera; la directora de vendes de Roc Hotels, Mirjana Vodojevic, i la jugadora de CV Ciutat CIDE, Maider Sancho.

Taula rodona 鈥淢ujeres en la cima del voleibol鈥

Amb motiu de la Copa Princesa, la Federaci贸 de Voleibol organitza una taula rodona el dia 12 al Teatre Catalina Valls de Palma, moderada per la regidora Susanna Moll, en la qual participen dones molt destacades d’aquest esport, al cim del voleibol. Activitat emmarcada dins del programa Palmadona de l’IME, per a visibilitzar i recon猫ixer l鈥檈sport femen铆.

Besn茅 ha explicat que aquest acte s鈥檈mmarca a la Copa Princesa 鈥渁profitant aquest esdeveniment es dur脿 a terme un col路loqui amb quatre espases meravelloses鈥, ha assenyalat en refer猫ncia a les ponents, que seran les seg眉ents:

路 Mar铆a Luisa P茅rez Grasa:

Comiss脿ria judicial de la Confederaci贸 Europea de Voleibol.

路 Susana Rodr铆guez J谩tiva:

脌rbitre Internacional de Voleibol. 2 Jocs Ol铆mpics. 3 Campionats del m贸n de clubs. 7 Campionats d’Europa.

路 Maribel Zamora:

Presidenta de la FCVB. Vicepresidenta de la FEVB. Presidenta de la Comissi贸 Esport i Dona de la RFEVB.

路 Cati Pol Mart铆:

Plata en els Jocs del Mediterrani 2005. 3 anys jugadora de Superlliga Femenina. 3a classificada Campionat. Europa sub-23 V貌lei Platja. Campiona d’Espanya V貌lei Platja 2018.

Comentarios cerrados