Sports de ca Nostra

La FFIB i el Reial Mallorca lliuren al Cardassar els 32.986 euros recaptats en el partit benèfi

 

Avui  migdia ha tengut lloc en la seu de la Federació de Futbol de les Illes Balears (FFIB) l’acte d’entrega de la quantitat que es va recaptar al partit benèfic disputat el passat 13 de novembre a l’Estadi de Son Moix entre el Reial Mallorca i la selecció balear de futbol, composta per jugadors de 1a, 2a i 2a B, a més del capità del club Cardassar. El president de la FFIB, Miquel Bestard, i el conseller delegat del Reial Mallorca, Maheta Molango, han entregat al vicepresident del Cardassar, Biel Servera, un taló per valor de 32.986 euros. A més de la quantitat, la FFIB recorda que es lliuraran els 100.000 euros de la RFEF i que ha suportat una despesa de més de 10.875 euros en l’organització del partit.

Tots tres han atès els mitjans de comunicació.

Miquel Bestard: “Des del Reial Mallorca i la Federació, decidiren fer una mena d’UTE per lluitar i recaptar el màxim de recursos per ajudar davant aquesta barbaritat. Vàrem fer el que vàrem poder però no tenguérem l’èxit esperat de públic, ja que els jugadors s’implicàrem al màxim per poder jugar. Sí que és ver que ho férem amb tota l’estima del món per ajudar. Aquesta comunitat va demostrar la qualitat humana per col·laborar i implicar-se en el desastre del Llevant. Molta gent hi participà. Es varen recaptar en el partit benèfic 32.986euros més 10.875 euros que ha aportat la FFIB amb cost de desplaçaments de jugadors, petits detalls, que s’han de sumar a la quantitat total, destinada a ajudar. El Reial Mallorca es va implicar molt més perquè tot el que suposa obrir l’Estadi de Son Moix ja són molts de doblers. Volem agrair a les empreses que ens han ajudat com són: ENTRÉES, EXCLUSIVE CATERING, IC SERVEIS, L’ARTISTA PIZZERIA NAPOLETANA, ESTRELLA DAMM, PROSEGUR, AUTOVIDAL, AIR EUROPA, GRAFIC 68, CODORNIU, FEDERACIÓ BALEAR DE TRANSPORTS, FEDERACIÓ HOTELERA DE MALLORCA i COCA COLA. Gràcies als patrocinadors i al Reial Mallorca, per col·laborar en tot el que fa falta. La RFEF donarà com sabeu 100.000 euros destinats a la millora de la instal·lació i estarem en marxadurant l’any. A més aquí hi ha fotografies de jugadors de la selecció espanyola absoluta firmades perquè les subhasteu si trobeu, un CD del cantant Juanito Makande dedicat, una camiseta de la selecció, firmada pel president Luis Rubiales i una camiseta de la selección balear de record”.

Maheta Molango: “El més important és tornar a la normalitat, que el Cardassar ja té el camp restaurat i tal com ens vàrem comprometre fa temps, la idea és visitar-lo aviat, dur el nostre equip allà i que la gent senti el nostre suport a la plantilla. Volíem sumar i solidaritzar-nosamb les víctimes de la riada, i una vegada més de la mà de Miquel Bestard, hem sumat el nostre granet d’arena. Vull agrair als patrocinadors, els jugadors i els seleccionadors, especialmente a Toni Servera, que ho patir de ben a prop”.

Biel Servera: “En nom del Cardassar vull agrair la feina de la FFIB, la de tots els clubs territorials i especialment la feina i ajuda del Reial Mallorca, que ha estat el número 1. Amb això millorarem les nostres tasques de club per aquesta desgràcia de la riada”.

Los comentarios están cerrados.