LA PB ELS TAMARELLS GUANYA EL MEMORIAL FRANCESC SOLA

2 enero 2019 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional
 

En un torneig a un sol partit en Es TorrentĂł la PB Els Tamarells guanyava la quarta ediciĂł del Memorial Francesc Sola, imposant-se per 6-4 a la PB Sa Pobla. Per la PB Els Tamarells marcaren Tomeu Martorell (2), Cristofer GonzĂĄlez (2) i Jaume Vidal (2), mentre per la la PB Sa Pobla marcaren Jaume Serra (2), Biel Moll i Jaume Moranta.

GALERIA DE FOTOS

  La nostra penya dirigida per Cosme Andreu Monserrat va formar amb LluĂ­s Artigues, RaĂșl Pareja, Julio Huertas, Bartomeu Martorell, Xavier MaimĂł, Andreu JuliĂ  i CristĂłfer GonzĂĄlez; entrant desprĂ©s Miquel Vila, Bartomeu Joan Fontanet, Joan Manel GĂłmez, Antoni Xavier Oliver, Vicenç Xavier Sans i Jaume Vidal. Mentre per part de la penya poblera jugaren Andreu Cladera, Jaume Moll, Manolo DĂ­az, Aurora Simonet, Jaume Serra Marron, Joan Soberats, Jaume Moranta, David Moranta i Llorenç Bisquerra.

  Agrair la col·laboraciĂł de l’Ajuntament de Felanitx, la FederaciĂł de Penyes FCB Illes Balears i el CE Felanitx.

  DesprĂ©s del torneig, de l’entrega de trofeus i d’un detall pels participants, els integrants de les dues penyes, les dues mĂ©s grans de l’illa de Mallorca, posaren punt i final amb un dinar de germanor barcelonista.

La Junta Directiva

Comentarios cerrados