Èxit de participació a la Gran Festa Aquàtica de Nadal de Son Moix

26 diciembre 2018 | Por lorenzo | Categoria:

Prop de 1000 persones han celebrat una jornada lúdica amb tres circuits d’inflables i jocs per a totes les edats a les dues piscines L’esdeveniment ha estat gratuït, obert a tothom i s’emmarca dins el programa d’activitats de Nadal de l’IME

. La piscina del Palau Municipal d’Esports Son Moix ha acollit avui la segona, i darrera, jornada de les festes aquàtiques que organitza l’Institut Municipal de l’Esport (IME).

 

Unes 1000 persones han participat d’aquesta activitat lúdica emmarcada a les festes de Nadal de Palma. El joc i la diversió han estat protagonistes d’una jornada que ha congregat a moltes famílies i grups d’amics, entre les 10.30 i les 13.30 hores, per a compartir un dia especial.

Per quart any consecutiu, l’IME ha obert les portes de Son Moix a la ciutadania i ha ofert tres hores d’activitats gratuïtes a les dues piscines. Des dels més petits als més grans han gaudit d’aquesta festa recreativa, completament gratuïta i oberta a tothom.

 

S’ha instal·lat una composició de tres línies de mòduls d’inflables, tobogans, espais d’equilibris i obstacles a la piscina profunda i diversos jocs aquàtics i porteries a la piscina d’aprenentatge, on els més petits han pogut participar de les diferents propostes amb els seus pares.

 

 

L’IME ha augmentat el dispositiu de socorristes, que ha comptat amb un total de sis professionals, i ha reforçat l’organització amb tretze monitors i  un coordinador a les activitats per a garantir la seguretat dels participants. També s’ha augmentat el personal dels serveis de recepció i neteja.

L’espai de 25 metres de la zona de salts s’ha mantingut obert per als abonats.

 

 

Comentarios cerrados