JULIA DE PAULA, CONVOCADA AMB LA SELECCIO ESPAÑOLA SUB16

19 diciembre 2018 | Por lorenzo | Categoria:

Mes bones noticies per el voleibol balear, Julia de Paula ha estat convocada amb la selecció nacional Sub16 per la concentració que es realitzarà a finals d’aquest mes per tal de preparar el WEVZA U16 de França que es la primera ronda classificatòria per el campionat d’Europa.

 

La preparació constarà de dues fases, una primera a Soria, que es divideix en dues parts, del dia 26 al 30 de desembre i del 2 al 5 de gener. I el dia 5 es desplaçaran a Guadalajara per acabar amb aquesta concentració el dia 7.

 

Després entre el dia 8 i el dia 12 de gener, es disputarà el torneig WEVZA U16 a Harnes (França).

 

Desitja’m que na Julia pugui disputar molts de minuts i demostrar la seva qualitat en aquesta concentració de la selecció nacional. Enhorabona!!!!

fbvb

 

 

Comentarios cerrados