Partit amistós entre la Premsa i la Federació (Galeria de fotos)

18 diciembre 2018 | Por lorenzo | Categoria: FFIB

Representants de tota la premsa esportiva (radios, webs, diaris i televisions) se varen donar cita, com cada desembre, en el camp de futbol de la FFIB per jugar un partit de germanor amb els col·laobradors de la Federació. Com en anys anteriors el partit va acabar amb un empat.

GALERIA DE FOTOS

Els trio arbitral, liderat per Miguelín, va dur a terme una labor admirable per seguir les evolucions dels rapidíssims jugadors. Finalment, el partit va acabar amb un empat a 2, que va deixar satisfets els dos equipos. Castillo va ser el seleccionador de la FFIB, mentre que del combinat peiodístic se’n va ocupar el mític Martí Mora.
Se dóna la circumstància que l’àrbitre Miguelín va haver de demanar ajuda al VAR en una polèmica jugada que havia acabat en gol. Finalment, el VAR va donar la raó a l’àrbitre.

Comentarios cerrados