ETB Calvià Palma Futsal 7-3 Sineu Atlètic Molí d’en Pau (11ª jornada 3ª Divisió FS) Sineu

18 diciembre 2018 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Sala
Roda de premsa de Fernando Alarcón, entrenador del Sineu Atlètic Molí d’en Pau

“Ha estat un partit bastant disputat fins que en es minut 7 Toni Terrón s’ha lesionat i ja no ha tornat a jugar. Ho hem notat bastant, però s’equip ha seguit lluitant fins que a sa 2ª part ha encaixat dos gols seguits i s’ha romput es partit. Lo positiu és que s’equip ha respost bé a sa baixa de Toni, però es minuts es van acumulant, ses cames es cansen, sa sang no arriba a es cervell i no es pensa igual. Tinc una roda de canvis molt curta, de dos o tres jugadors, i tinc a dos jugadors com a Guardiola i Terrón que estàn a pista de 35 a 40 minuts cada partit. El balanç de sa temporada és molt positiu perque s’objetiu era sa permanència i jo crec que amb es 19 punts que portam està practicament aconseguida. Tot lo que vengui de més benvingut sigui”
Sineu Atlètic Molí d’en Pau
Foto: Fernando Alarcón i Biel Rota

Comentarios cerrados