PB Els Tamarells, sopar amb socis a Sant Joan.

15 diciembre 2018 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
Coincidint amb el partit de Champions League PSV Eindhoven – FC Barcelona celebrĂ rem en el Bar Centro de Sant Joan un sopar amb socis amb excel·lent pamboli casolĂ . Durant el partit sortejĂ rem (en directe emĂšs per la nostra pagina de facebook) 10 viatges amb entrada per anar a veure el partit FC Barcelona Eibar (13 de gener).  A mĂ©s vĂ rem efectuar un sorteig presencial entre els socis assistents al sopar d’un viatge amb entrada per a dues persones per veure el mateix partit FCB – Eibar, aquest fou el resultat:
– SĂČcia nÂș 492 Margalida Matas Fullana (SANT JOAN)
– 1r suplent, soci nÂș 213 Miquel Rigo Martorell (FELANITX)
– 2n suplent, soci nÂș 389 Miquel GalmĂ©s Gomila (SANT JOAN).
 
La Junta Directiva

Comentarios cerrados