Sineu Atlètic Molí d’en Pau 6-6 Ibiza Futsal (10ª jornada 3ª Divisió FS)

12 diciembre 2018 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Sala
  Fernando Alarcón, entrenador del Sineu Atlètic Molí d’en Pau

“Ha estat un partit bastant intens per ses dues parts, hem jugat davant un equip que aspira a ésser campió, nosaltres crec que hem competit de tu a tu, ens hem posat 6-4 a falta de 5 minuts, ells han reaccionat molt bé i, per circunstàncies des joc, ens han empatat es partit i enhorabona per a l’Ibiza Futsal pes punt que s’han duit d’aquí. Penso que noltros hem sumat un punt i ells han perdut dos perque ells es jugaven sa lliga i es nostro objectiu és mantenir sa categoria i seguim fent feina per a que així sigui. Ens han faltat un parell de rotacions més per a que alguns jugadors no arribessin al final del partit esgotats. En Santi ha cumplit, ens ha fet es favor de venir avui i li esteim molt agraits. Anirem a Calvià a competir i que sigui el que Déu vulgui, no tenim obligació de guanyar, s’obligació la tenen ells i noltros a complicar-lis tot lo que puguem”

Sineu Atlètic Molí d’en Pau

Comentarios cerrados