Acte de Presentacio del CD Llosetense

9 diciembre 2018 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional
Avui dematí al camp de “es Puig” s’ha realitzat la presentació de tots els equips de futbol base de l’equip presidit per Pere Ignasi i amb l’assistència del vicepresident del Consell de Mallorca, del Batle de Lloseta, del regidor d’esports de l’Ajuntament de Lloseta i del vicepresident de la Federació Balear de Futbol.

L’acte ha servit també per inaugurar la nova gespa del camp de futbol, com igualment per fer la presentació de tots els equips del futbol base del club, i també del primer equip de 3ª divisió.
A les imatges podeu veure la fotografía del primer equip i tots els jugadors del futbol base junts a la gespa, com igualment els diferents parlaments.
L’acte ha finalitzat amb un dinar popular de paella i a les 17h es jugarà el partit CD Llosetense – Peña Deportiva Sta Eulalia de 3ª divisió.
Volem agrair a tots els pares i mares del nostre futbol base, als seguidors, als nostres patrocinadors que any rere any ens donen el seu suport, als representants de les institucions per ajudar-nos a poder du a terme la tasca esportiva al CD Llosetense. Moltes gràcies a tots
Visca el Llosetense! Visca Lloseta
Fotograf: Toni Ferrero


CD Llosetense

Comentarios cerrados