Equipatges de futbol per a la Fundació de la Dra. Román Fundació del Futbol – Fundació Amazonia

8 diciembre 2018 | Por lorenzo | Categoria: FFIB

Amb una primera presa de contacte, els directius de la Fundació del Futbol Balear varen decididr posar en marxa diverses col·laboracions amb la Fundació Amazonia, presidida per la prestigiosa pediatra Juana Román. El projecte més immediat és el de conseguir equipatges de futbol per a un grup de nins de la ciutat boliviana de Sucre, inscrits en un de les iniciatives de la Fundació Amazonia, que consisteix en una Escola de Futbol per atendre nins, adolescents i joves sense recursos, provinents de les migracions i dels sectors més desfavorits de Bolivia

La Doctora Román, acompanyada per Pedro Fornés, va parlar ampliament dels seus projectes amb el president de la FFIB, Miquel Bestard, i els altres membres de la Fundació del Futbol.
Un altre iniciativa en marxa és la d’un “crowfunding” o “financiació colectiva” , que se pot trobar, per qualsevol persona que hi vulgui col·laborar a la web “migranodearena.org”. Dins aquesta web se pot aportar a la Fundació Amazonia quantitats petites o grosses de diners de forma senzilla.

La trobada entre les dues fundacions -del Futbol i Amazonia és la primera passa d’una col·laboració futura més concreta.

FFIB

Comentarios cerrados