CCE Sant lluis ; Segon intent primer equip

7 diciembre 2018 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

El primer equip inicia el diumenge (Los Pinos, 16.30 hores) davant el CE Alaior la segona jornada de la Lliga Regional davant un rival complicat, actual líder de la competició després de la primera jornada i un dels quatre equips semifinalista de la Copa.

Amb la recent arribada a la banqueta lluisser del tĂšcnic JosĂ© Luis Bahamonde, l’equip de Ses Canaletes va demostrar dissabte passat davant el CD Migjorn (1-2) que pot i ha de competir tots i cadascun de les trobades independentment del rival que tingui davant. Amb una igualtat mĂ xima en tots els partits de la categoria, els blues visiten a un rival amb el qual tenen un “compte pendent” de la primera jornada de Copa. En aquesta trobada, una pena mĂ xima transformada per Gerard Fuguet gairebĂ© sobre el descompte, va deixar els tres punts a Los Pinos. Per aquestes dates, l’equip va merĂšixer una mica mĂ©s en aquest partit, no obstant aixĂČ es va tornar de va buidar del feu blanquinegre.

La plantilla, que espera recuperar a jugadors en relaciĂł a la seva Ășltima trobada de lliga, fins amb 10 baixes es van presentar els nostres, a entrenat tota la setmana amb les mires posades a la trobada mĂ©s immediata i seguir preparant nous mecanismes, amb la batuta del nou tĂšcnic lluisser. El repartiment de rols, noves situacions de joc tant en defensa com en atac, sĂłn els punts principals amb els quals treballa el nou responsable de l’equip, procĂ©s que ha d’escometre a marxes forçades per no quedar-se enrere en la lluita per les primeres places de la classificaciĂł.

Comentarios cerrados