CCE SANT LLUIS FUTBOL FEMENI | Progressen adequadament

6 diciembre 2018 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

L’equip femenĂ­ ha caigut davant el CE Alaior (1-3) a Ses Canaletes en un partit en el qual les blaves han mostrat una clara millora pel que fa a la seva Ășltima trobada perĂČ que van acusar els dos gols rivals del segon temps als quals ja no van poder donar la volta.

Res mĂ©s començar, es van posar per davant les visitants, la primera acciĂł propera a la porteria de Rosa, acaba en el fons de les malles (0-1, Claudia). No obstant aixĂČ, les pupil·les de David Mercadal no van acusar el tant i tan sol tres minuts desprĂ©s van posar la igualada. Una recuperaciĂł d’Andrea a la zona de creaciĂł visitant va acabar amb el tret de la davantera local per posar l’empat (1-1).

Fins al descans el partit es va convertir en un duel al centre del camp amb diferents errors i/o encerts que evitaven que el marcador es moguĂ©s abans de l’intermedi.

A la represa es va imposar l’experiùncia de les blanquinegres, a poc a poc van ser guanyant terrù fins a aconseguir portar-se el triomf davant un Sant Lluís que millora adequadament.

FOTOS: LLUIS ALCOBERRO

PREMSA CCE SANT LLUIS

 

Comentarios cerrados