Fútbol Sala Sineu Atlètic: Victòria del Molí d’en Pau i derrota del Talleres Miquel

5 diciembre 2018 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Sala

SE Sant Carles 3-10 Sineu Atlètic Molí d’en Pau (9ª jornada 3ª Divisió FS)

Roda de premsa de Fernando Alarcón, entrenador del Sineu Atlètic Molí d’en Pau
“Es partit ha anat més o menys com esperavem. Ells han posat moltes ganes i intensitat, però crec que hem estat superiors en tot moment, Lo important era sumar es 3 punts i ho hem fet. Ara hem d’intentar conseguir 3 punts més aquest diumenge contra s’Ibiza Futsal”
AD La Salle Pont d’Inca 6-1 Sineu Atlètic Talleres Miquel (4ª jornada Regional Mallorca)
Roda de premsa de Biel Gelabert ‘Aguayo’, director esportiu del Sineu Atlètic Molí d’en Pau
“Ells han estat molt superior en actitud, ganes, il·lusió i a s’hora de posar el peu. En aquest esport no tenen cabuda es que no es volen sacrificar. No hem entrat dins es partit en cap moment, no hem tengut ritme, no ens hem trobat còmodes. Sa gent jove ha de ternir il·lusió per voler sumar i aportar, no podem afrontar un partit en aquestes condicions. Hi ha molta feina a fer”

Sineu Atlètic Molí d’en Pau

Comentarios cerrados