CCE Sant Lluis , Debut del femení a Ses Canaletes

5 diciembre 2018 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

L’equip femení debutarà aquest proper dijous en manera amistosa davant el CE Alaior en el qual serà el primer partit del present curs. Les noies de David Mercadal, tornaran a vestir-se de curt després d’enfrontés el passat mes d’abril a la UE Sami (0-1). La trobada es disputarà el dijous 6 de Decembre a les 11:00 hores en format F7 amb Ses Canaletes com a amfitrió.

L’equip afronta amb il·lusió una nova prova per poder demostrar la seva evolució i ho farà front a un dels equips que disputa competició federada, encara que sigui en format futbol sala. El quadre alaiorenc visita Sant Lluís ocupant actualment la tercera posició amb un balanç de quatre partits disputats en el qual cullo una victòria, dos empats i una derrota.

Les nostres per la seva part, amb dos entrenaments per setmana des de el passat mes de setembre de ben segur que estaràn al nivell que demana l’encontre, enxufades i amb la il.lusió d’un fillet petit.

CCE Sant Lluis

Comentarios cerrados